wie zijn wij

wat doen wij

help mee

nieuws

Volg ons:

Twitter Facebook Contact

Donateur worden
Het werk van Baalak is mogelijk door zowel kleine als grote bijdrages. Jij bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je geld wenst over te maken. word donateur

Vrijwilliger worden
Wil je ons meehelpen als vrijwilliger? Er is van alles mogelijk! Neem contact met ons op.

Een actie op school
Baalak denkt graag met je mee over het opzetten van een actie bij jou op school of op de school van je kinderen of neven en nichten. Daarvoor hebben wij een uitgebreide scholenmap ontwikkeld. Wij kunnen een presentatie over Nepal verzorgen, voorstellen doen voor lesmateriaal en met je meedenken over een kleine of grote inzamelingsactie. Heb je interesse, neem contact met ons op.

Inzamelactie tijdens recepties
Heb je eigenlijk alles al en geef je een feest? Misschien is het een leuk idee om je gasten in plaats van een cadeau te vragen, om een donatie aan Baalak? Wij kunnen je materiaal geven om mensen hiertoe uit te nodigen.

Legaten
Schenkingen aan Baalak kunnen onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Een en ander is afhankelijk van zowel je fiscale situatie als het bedrag en de vorm van je schenking aan Baalak. Schenking aan Baalak zijn vrijgesteld van belasting (schenkingsrecht).

Jouw bedrijf als sponsor
In het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen kan het voor je bedrijf interessant zijn om Stichting Baalak te steunen. Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring. Neem eens contact met ons op!

Sponsoring in natura
Wie wil ons sponsoren met drukwerk, het maken van kleurenkopie├źn, het verspreiden van een folder. Wie doneert een vliegticket voor het bezoeken van de projecten? Welke notaris of accountant wil ons wel eens ondersteunen zonder hiervoor een rekening te sturen? Bij wie mogen we meeliften in een advertentie of andere publiciteit? Neem contact met ons op!