wie zijn wij

wat doen wij

help mee

nieuws

Volg ons:

Twitter Facebook Contact

ICHANGU EN GHOVAR, ONS NIEUWE PROJECT IN 2014

Na 6 jaar is in Penauti Kavre district het steenbrekers project afgerond. Het project verliep geheel volgens planning. 2 keer steunden we een 3 jarenplan. Met trots kunnen we melden dat in dit gebied geen kinderen meer werken als steenbreker. Om zeker te zijn dat er geen terugval zal ontstaan blijft onze lokale samenwerkingspartner, Concern, dit gebied monitoren.

Deze goede ervaringen, geven ons vertrouwen in een vervolgproject. Concern heeft rond Ichangu en Ghovar ten westen van Kathmandu een nieuw traject uitgezet om ook daar alle steenbrekers kinderen te vinden en naar school te krijgen. We hebben toezeggingen gedaan voor het eerste schooljaar 2013-2014. Zo’n jaar kost €16.000. Aangezien het hier weer een drie jaren project betreft, zijn we op zoek naar geld voor de andere twee schooljaren.

In het voorjaar krijgen we een eerste verslag van opzet en start van dit nieuwe project. Het zijn joúw bijdragen die het mogelijk maken dit werk te doen. Weet je dat je al voor 50 euro een Nepalees kind een jaar naar school kan helpen? Wij vragen jouw steun voor dit mooie en duurzame werk met aantoonbare resultaten. Een project als dit haalt zo’n 1000 kinderen uit de armoede. Zij hebben daarmee een uitzicht op een toekomst waarin zij hun talenten kunnen benutten.

Bal Ghar

<< terug naar projecten